Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سرهنگ تقی کبیری اظهارکرد: برنامه‌ریزی مناسب برای کاهش تصادفات در محور دامغان- جندق در دستور کار دستگاه‌های مرتبط باشد. وی ادامه داد: آمار فوتی‌های ناشی از تصادف‌های رانندگی در محورهای مواصلاتی استان سمنان در سال ۹۸ با افزایش یک درصدی نسبت به سال ۹۷ به ۲۷۴ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کبیری تصریح کرد: ۲۷۱ نفر در سال ۹۷ در محورهای مواصلاتی استان سمنان در سوانح رانندگی جان خود را از دست دادند.

وی گفت: تعداد تصادف‌های منجر به فوت در راه‌های استان سمنان در سال ۹۸ نسبت به سال گذشته آن بیش از سه درصد کاهش اما تصادفات جرحی ۱۱ درصد افزایش داشت.

رئیس پلیس راه استان سمنان ادامه داد: واژگونی و خروج از جاده با ۵۲ درصد، بیشترین فراوانی را از نظر علت تصادفات در راه‌های استان در سال ۹۸به خود اختصاص داد.

وی یادآور شد: در راستای کاهش تلفات در تصادف‌های راه‌های روستایی، ۷۰۰ کلاه ایمنی در روستاها بین راکبان موتورسیکلت توزیع و کلاس‌هایی نیز برای آنان برگزار شد.

کبیری خاطرنشان کرد: با نزدیک شدن به عید فطر پیش‌بینی می‌شود مسافرت‌ها افزایش یابد و به همین دلیل تاکید می‌شود هیچ‌گونه عملیات عمرانی از یکم تا اواسط خرداد در استان انجام نشود و رسانه‌ها با گزارش وضعیت ترافیکی در این ایام به پلیس کمک کنند.

رئیس پلیس راه استان سمنان گفت: محدودیت و ممنوعیت تردد اتوبوس‌های برون شهری غیر استاندارد به منظور کاهش تصادف‌های جاده‌ای به ویژه در عید فطر در دستور کار باشد.

طول محور دامغان ـ معلمان ـ جندق به عنوان محور اتصالی استان سمنان به اصفهان از دشت کویر ۲۷۰ کیلومتر است که ۲۴۰ کیلومتر آن در استان سمنان و ۳۰ کیلومتر در استان اصفهان قرار دارد.

کد خبر 511412 برچسب‌ها استان سمنان پلیس راهور - جاده‌ها تصادف

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان سمنان پلیس راهور جاده ها تصادف استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۱۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: فرآوری معادن یکی از مولفه‌های اصلی تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان در سال گذشته بود که این مهم در امسال نیز با جدیت دنبال خواهد شد.

سید محمدرضا هاشمی، ۱۷ اردیبهشت در بازدید از معادن و واحدهای فرآوری سرکویر دامغان و طرود شاهرود با بیان اینکه در سال‌های ۱۴۰۱ و ۴۰۲ در تحقق شعار سال حائز رتبه‌های اول و دوم کشور شدیم، اظهار کرد: استان سمنان یک استان معدنی و صنعتی بوده و بالغ بر ۶۵۰ معدن در استان فعالیت دارند که طی سه سال گذشته فرآوری معادن رشد مطلوبی و ارزشمندی در استان تجربه کرده است.

وی به غنای موادمعدنی در استان پرداخت و افزود: از ۷۰ نوع ماده معدنی شناخته شده در کشور بالغ بر ۴۰ ماده معدنی در استان سمنان وجود دارد. 

هاشمی ادامه داد: جلوگیری از خام فروشی و استقرار فرآوری در محل معادن از تاکیدات رئیس جمهور است که رویکرد ما در استان نیز بر این مهم خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: در منطقه سرکویر در حوزه شهرستان های شاهرود و دامغان موارد مرتبط با گازرسانی در دستور کار قرار داشته و در سفر رئیس جمهوری نیز این مهم مورد تاکید قرار گرفت.

استاندار سمنان تصریح کرد: در راستای تحقق شعار سال و مشارکت مردم، از حوزه معدن حمایت خواهیم کرد.

وی با اشاره به بازدید از چند معدن با هدف آشنایی با مشکلات این بخش گفت: امروز در همین راستا هشت واحد معدنی در شهرستان‌های دامغان و شاهرود مورد بازدید قرار گرفت. 

استاندار سمنان با بیان اینکه معادن استان و خصوصا سرکویر آلایندگی چندانی ندارند ادامه داد: باید مشکلات معادن در حوزه زیرساختی از جمله برق، آب و گاز و... رفع شود.

هاشمی بر فراهم کردن زمینه دسترسی تمامی معادن استان تاکید و اظهار کرد: تامین سوخت بر اساس میزان تولید و نیاز واحدهای معدنی و فرآوری جز مواردی است که امروز در سفر به منطقه سرکویر و بازدید از واحدهای معدنی و فرآوری در دو شهرستان شاهرود و دامغان مطرح و پیگیری شد.

استاندار سمنان در پایان گفت: رعایت موارد و مسائل زیست محیطی در حوزه معادن و تامین برق پایدار برای معادن جنوب استان نیز از دیگر مواردی است که در حوزه معدنی در دستور کار استان قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۷ درصد تصادفات اصفهان در آزاد راه اصفهان_کاشان اتفاق می‌افتد
  • محصولات لبنی صدرنشین صادرات صنایع غذایی
  • ۲ فوتی و یک زخمی در پی واژگونی پژو پارس در محور شیبان به ویس
  • بازگشت صدرنشین لیگ آزادگان به جاده برد/ پیروزی چادرملو و فجرسپاسی
  • آخرین خبرها از جاده‌های مازندران در پایان هفته
  • کاهش ۶ درصدی تلفات جاده‌ای
  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • ۲ فوتی و ۲ مصدوم در تصادف محور بروجرد - اراک
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • ۶ فوتی و مصدوم در تصادف پراید و پارس در محور سرو ارومیه